#streetfloorballleague
×

Brno v neděli přivítá další díl SFL

20.07.2019

Slušné, teplé počasí. Napínavý florbal. Stánek s merchem Českého florbalu. Doprovodné akce pod taktovkou partnerů v čele s Holbou a T-Mobilem. Na to všechno se může těšit ten, kdo dorazí do Brna na nedělní díl Street Floorball League.

Registrace startují už v 10 hodin, přijďte proto včas. První zápasy jsou na programu od 10:30. Znovu budete mít možnost nakoupit Merch ČF a bude probíhat také soutěž o drobné dárky díky T-Mobile týmu, čím víc budete přesní při střelbě na branku, tím lepší ceny budete moci vyhrát! Díky T-Mobilu budete také moci po celou dobu využívat připojení na WiFi a sdílet tak třeba ty nejzajímavější příspěvky na sociálních sítích. 

Pro vítěze turnaje je připraven šek na nákup florbalového vybavení u Florbal Expert v hodnotě 5 000 Kč.

 

Parkování na náměstí nebude možné, doporučujeme proto zaparkovat v novém parkovacím domě Domini Park, což je pravděpodobně nejbližší možnost parkování od náměstí. Blíže k parkování pod těmito odkazy: https://www.bkom.cz/parkovanihttps://www.parkovanivbrne.cz/parkovani-navstevnici .  

 

Přijďte na vychlazené pivo na jedinečnou sportovní akci, partnerem akce je HOLBA, která zde ve svém stánku bude točit Horská 10°, limo, pivo ochucené plech. Náměstí Svobody v Brně nabízí řadu občerstvovacích možností v přilehlých provozovnách.



Další články