#streetfloorballleague
×

Letošní Street poznal posledního vítěze, v Ústí zvítězil tým Jdemesipropivo

15.09.2023

Letošní ročník Street Floorball League je minulostí. Závěrečný turnaj, který se uskutečnil ve fanzóně v rámci ženské Euro Floorball Tour v Ústí nad Labem, vyhrálo družstvo Jdemesipropivo. A nutno dodat, že celá akce měla pořádné grády a skvělou atmosféru.

Po ranní registraci nebylo na co čekat a šlo se rovnou na věc. Jednotlivé zápasy plynuly a byla k vidění řada skvělých individuálních výkonů. Nechyběl ani bohatý doprovodný, který byl součástí fanzony vedle haly SC Sluneta, kde probíhala jedna z posledních ostrých příprav ženského národního týmu na mistroství světa.

O občerstvení se postaraly stánky Bageterie Boulevard a Holby, Oborová zdravotní pojišťovna nabídla všem přítomným možnost změřit si skladbu těla na přístroji in-body. U stánku partnera reprezentace Pumy probíhala soutěž ve střelbě na přesnost, Jump family pro změnu nabízela útočiště pro ty nejmenší fanoušky - malování na obličej nebo skákání na speciálním air tracku. Pozadu nezůstal ani spolupořadatelský klub, Florbal Ústí nabízel divákům možnost změřit si rychlost své střelby. Celý den byl ve fanzoně následně zakončen návštěvou dvou reprezentačních opor - své umění ukázaly a podpisy rozdaly Denisa Ratajová a Vendula Maroszová.

Až pro zlaté medaile si dokráčel tým Jdemesipropivo, jenž ve finále přetlačil Vesnický výběr 4:2. Třetí příčku potom získal výběr Po ústecku, jemuž vyšlo rozhodující střetnutí s Lilek Lickers 10:4. Vyhlášení výsledků proběhlo a ozdobilo souboj dvou severních florbalových gigantů - Švédska a Finska.

GALERIE Z AKCE ZDE.

Šestý ročník turnajové série je tak minulostí. Obrovské poděkování patří všem, kteří se do něj během tohoto léta na všech hracích místech zapojili. Děkujeme všem hráčům i hráčkám, pořadatelům, partnerům, fanouškům a zkrátka každému, kdo se stal součástí Street Floorball League 2023 a za rok na viděnou!



Další články