#streetfloorballleague
×

Tatra Vačice si připisuje triumf na SFL v Praze

14.08.2023

V pražských Holešovicích byl na programu již pátý turnaj Street Floorball League 2023. A celá akce byla skutečně nadupaná. Akci přálo počasí, všechny zápasy měly vysoké tempo a z vítězství se radovalo družstvo Tatra Vačice.

Registrace proběhla bez komplikací a dopoledne se vše naplno rozjelo. Jednotlivé týmy šly do akce a pomalu začali krystalizovat postupující do vyřazovací fáze. Po celou dobu turnaje mohli využít občerstvení Bageterie Boulevard či různých druhů nápojů od pivovaru Holba.

Ani tentokrát nescházela relaxační zóna s lehátky, kde mohli účastníci nabrat nové síly mezi zápasy. Stejně tak se dalo regenerovat u stánku Oborové zdravotní pojišťovny, kde se prováděly sportovní masáže. Celkově plynul program naprosto skvěle a zanedlouho vypuklo play-off.

Z těžkých vyřazovacích soubojů vyšel jako celkový vítěz Tatra Vačice, který se nadřel hlavně ve finále proti Plameňákům. Vzájemné měření sil dopadlo 2:1 pro Vačice, zatímco bronz zamířil po dramatické penaltově bitvě k Wizards, jimž vyšlo utkání 5:4 s Fügnerka týmem.

Nejlepší celek turnaje obdržel voucher od společnost Florbalexpert, a to v hodnotě 10 tisíc korun. Dále čekaly ceny od pivovaru Holba, z Fanshopu Českého florbalu nebo speciální udržitelné medaile z rozbitého vybavení, jako jsou hole a míčky.

Při turnaji bylo možné přispívat nadaci Haima. Stačilo vhodit vratný kelímek do přichystaného boxu, přičemž za každý kelímek se Haimě počítá 50 korun navíc. Hráči i účastníci tak zaslouží velký respekt za skutečně záslužnou činnost během SFL.

Vřele poděkování patří také organizátorům a všem, kteří se zapojilio do Streetu v Praze. Závěrečná zastávka série turnajů se chystá do Ústí nad Labem, konkrétně na sobotu 2. září. Během celého víkendu se přitom na místě koná mezinárodní reprezentační akce Euro Floorball Tour žen. Určitě tak přijďte a staňte se součástí neopakovatelné události!

Medailisté turnaje:
1. Tatra Vačice
2. Plameňáci
3. Wizards

Finále:
Plameňáci – Tatra Vačice 1:2

O 3. místo:
Fügnerka tým – Wizards 4:5p.

Semifinále:
Fügnerka tým – Tatra Vačice 2:3
Wizards – Plameňáci 1:7

Čtvrtfinále:
Fügnerka tým – FBK Pod Pohádkou 3:1
Stará škola – Tatra Vačice 3:5
Wizards – Sparta Masters 9:3
Plameňáci – Nahoru Dolu 4:1

FOTOGALERIE



Další články