#streetfloorballleague
×

SFL popáté: Další turnaj přivítá Praha

09.08.2023

Již pátý turnaj Street Floorball League 2023 se blíží. Tentokrát se uskuteční v neděli 13. srpna v Praze, kde zaujme místo na Výstavišti Holešovice vedle skateparku. A je jisté, že se opět schyluje k bezvadným zápasům, které doplní super doprovodný program.

V plánu bude přímo na místě kolem 9.30 registrace týmů, aby se stihly do 10 hodin rozehrát úvodní zápasy. Pokud by se jakékoliv družstvo registrace nezúčastnilo, nebude se moci Street Floorball League zúčastnit. Pokud nedorazíte či se vyskytnou jakékoliv komplikace, vše hlaste na e-mail streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Lze očekávat řada perfektních utkání pod otevřeným nebem, kromě nichž nechybí jako obvykle pestrá škála doplňkových aktivit. Sportovní masáže se budou provádět u stánku Oborové zdravotní pojišťovny, přičemž na místě bude také odpočinková Funzóna s výstavou historie Českého florbalu.

Do programu se zapojí i spolupořádající klub FbŠ Bohemians. Na jeho stanovišti vyroste skákací hrad a bude připravena aktivita zaměřující se na sportovní dovednosti. Občerstvení dodává Bageterie Boulevard v podobě speciálního turnajového menu, zatímco pití do vratných kelímků nabídne účastníkům v alko i nealko variantě pivovar Holba.

Znovu bude přítomna také organizace Haima, jež pomáhá onkologicky vyléčeným dětem v zapojení zpět do normálního života. Podpořit je můžete vhozením vratného kelímku do přistaveného Haima boxu, kdy každý kelímek znamená příspěvek 50 korun na účet nadace.

Atraktivní ceny následně čekají na nejlepší týmy turnaje. Jde například o voucher v hodnotě 10 000 Kč na vybavení od společnosti Florbalexpert, ve hře jsou piva od Holby nebo odměny z Fanshopu Českého florbalu. Rozdávat se budou také unikátní udržitelné medaile z rozbitého florbalového vybavení, jako jsou míčky nebo čepele.

Pátý turnaj Streetu, který se koná v Praze, se koná v neděli 13. srpna. Hřiště vyroste na Výstavišti Holešovice vedle skateparku, kam jste zváni na velkolepou florbalovou podívanou!



Další články