#streetfloorballleague
×

Chystá se turnaj SFL v Ostravě, proběhne i autogramiáda extraligových mistryň

13.07.2022

Speciální letní akce připravuje své pokračování. Po úvodním turnaji Street Floorball League se soutěž stěhuje do Ostravy, kde se uskuteční v sobotu 16. července. A opět bude nachystán bohatý doprovodný program i spousta cen pro účastníky. Mezi 15. a 16. hodinou se bude konat i autogramiáda aktuálních mistryň FBC Ostrava, kam přinesou ukázat i extraligovou trofej.

Dějištěm ostravské SFL se stane prostor před Trojhalím Karolina, jež nabízí parádní místo pro den plný florbalu. Opět platí, že registrace se na místě otevírá od 9.30, přičemž nejpozději v 10.30 začne první zápas turnaje. Tým, který se k registraci nedostaví, bude automaticky vyřazen. V případě jakýchkoliv komplikací či oznámení, že nebudete moct dorazit, pište ihned na streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Hráči a hráčky dostanou limitovanou kolekci udržitelných medailí, které se vyrobily z popraskaných florbalových míčků. Na první tři družstva potom čekají ceny z fanshopu Českého florbalu nebo piva od hlavního partnera projektu pivovaru Holba. Vítěz ostravského turnaje navíc obdrží poukaz v hodnotě 10 000 korun na nákup u společnosti Florbalexpert.

Mimo jiné jsou ve hře také vstupenky na listopadový světový šampionát mužů ve Švýcarsku či cena pro nejlepšího střelce turnaje. O motivaci tak rozhodně mají postaráno nejen všechny týmy, ale i jednotlivci.

Na skvělé prostředí se mohou těšit všichni účastníci SFL díky stánku Holby, kde budou alkoholické i nealkoholické nápoje včetně malinovky. Občerstvení dále obstarává Bageterie Boulevard, v jejíž nabídce neschází ani speciální menu vytvořené pro tuto turnajovou sérii.

Extra program potom přijde odpoledne mezi 15. a 16. hodinou. V tomto čase se uskuteční na místě turnaje autogramiáda úřadujících šampiónek Extraligy žen z ostravského FBC. Vedle vybraných hráček bude připraven také mistrovský pohár pro vítězky superfinále.

U stánku partnera ČEPS pojede soutěž o dres české florbalové reprezentace. A co víc, také do Ostravy zavítá spolek Haima, jenž podporuje onkologicky vyléčeně děti a pomáhá jim v návratu do běžného života. Za každý vhozený vratný kelímek do boxu Haimy dostane organizace 50 korun na dobročinné aktivity.

Navštivte nabitou akci v srdci Ostravy a užijte si florbalové léto v plné parádě! Street Floorball League se koná v sobotu 16. července od dopoledních hodin u Trojhalí Karolina. Pokud by vás zajímalo více informací o projektu, najdete je ZDE.



Další články