#streetfloorballleague
×

Street Floorball League začíná! Na co se můžete těšit?

18.06.2021

Již v neděli 20. června odstartuje oblíbená série turnajů Street Floorball League. První zastávkou budou Pardubice. V novém ročníku florbalové tour se můžete těšit na celou řadu novinek, zároveň také můžete pomoci dobré věci.

Prvních 24 týmů zkříží své hole ve městě perníku. Dvojici mobilních hřišť naleznete v Pardubicích na třídě Míru u sochy Jana Kašpara. Na vítězný tým pak čekají hodnotné ceny.

Turnajový den začíná povinnou registrací, která bude probíhat ve speciálním stánku od 9.30 a končí v 10.00. První utkání bude zahájeno nejpozději v 10.30. Týmy, které se bez omluvy nedostaví k registraci, budou automaticky vyřazeny. Pokud na poslední chvíli zjistíte, že se nemůžete turnaje zúčastnit, pište na mail streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Vzhledem ke stále trvajícím opatřením souvisejícími s pandemií koronaviru, vás prosíme, abyste se při příchodu na místo prokázali negativním PCR testem ne starším než 7 dní, negativním antigenním testem ne starším než 72 hodin, dokladem o očkování (nejdříve však 22. den po aplikaci první dávky), potvrzením o prodělaném onemocnění (do 180 dnů) či dokladem o absolvování testu u zaměstnavatele nebo ve škole.

  • Prosíme vás, abyste pro urychlení registračních procedur odevzdali vyplněný a vytištěný selfreport, který si můžete stáhnout ZDE. Pokud nemáte možnost si jej vytisknout, budou k dispozici i na místě.
  • Zároveň prosíme, abyste přišli ve vlastních dresech či tričkách v jednotné barvě a ideálně ve dvou různých barevných variantách.
  • Přečtěte si kodex účastníka Street Floorball League ZDE.

Přímo v dějišti vás pak čeká řada novinek, které souvisí i s nedávno prezentovaným projektem Českého florbalu, který chce jít ostatním sportům příkladem v rámci udržitelnosti.

Tou první změnou je použití zálohovaných kelímků namísto jednorázových. Díky spolupráci s Bageterií Boulevard si pak budete moci zakoupit občerstvení z jejího sortimentu a to navíc se slevou oproti kamenným prodejnám. 

Zároveň můžete pomoci i dětem v dětských domovech. Jak? Třeba tím, že odevzdáte nepotřebnou starou výstroj, zlomené hokejky či prasklé míčky. Český florbal je opraví a věnuje je právě do dětských domovů.

Na místě bude rovněž místo, kde v rámci spolupráce s partnerem Remobil bude možnost odevzdat nepoužívaný mobilní telefon, který dále poslouží na další charitativní projekty.


Pomožte s námi onkologicky vyléčeným dětem se vrátit do sportovního dění

Pilířem florbalového zapojení do charitativních projektů je spolupráce s nadací Haima, která se stará o děti s onkologickým onemocněním.

V rámci letošního ročníku Street Floorball League tak vznikla iniciativa, kterou můžete podpořit i vy, a která má pomoci onkologicky vyléčeným dětem se zapojit do sportovního dění.

Přispět na dobrou věc můžete tím, že ve speciálním sběrném boxu (Haimabox), který bude umístěn hned vedle stánku s pivem, odevzdáte zálohovaný kelímek. Český florbal poté odešle 50 korun za každý kelímek právě na konto nadace Haima.


Přečtěte si více informací o projektu udržitelnosti během SFL!

Kromě zápolení v rámci turnaje na vás čeká i zkouška vaší florbalové zdatnosti. Prověřit své dovednosti budete moci u stánku partnera T-mobile, kde si budete moci zasoutěžit o repliky reprezentačních dresů a další skvělé ceny. Předvést se budete moci v následujících disciplínách:

  • Střelba na přesnost,
  • My Floorball Skill zone,
  • My floorball passer,
  • Pukec.

Kromě toho bude možnost zakoupit si řadu věcí z eshopu Českého florbalu a nebude chybět ani zboží z limitované edice k juniorskému mistrovství světa, které se koná na konci srpna v Brně.

O co se hraje?

Vítězný celek obdrží voucher na nákup florbalového vybavení v hodnotě 10 000 Kč od společnosti Florbalexpert, všechny týmy na stupních vítězů dále obdrží piva od hlavního partnera akce pivovaru Holba, hodnotné ceny z fanshopu Českého florbalu nebo vouchery do Bageterie Boulevard. Hodnotné ceny obdrží také nejlepší střelec turnaje.



Další články