#streetfloorballleague
×

Hradec Králové ovládl domácí turnaj

24.06.2019

První dva turnaje druhého ročníku Street Floorball League přilákaly maximální zájem, kdy o titul soupeřilo 24 týmů. Na východě Čech ovládli turnaj hráči domácího týmu Hradec Králové, kteří porazili obhájce titulu z Jaroměře.

Street Floorball League se zatím může pyšnit opravdu velkým zájmem a také druhý díl nabídl hned 24 týmů, které se v šesti skupinách po čtyřech utkaly o postup do play off. Mezi nejlepší čtyři se probojovaly Jaroměř, Míšovy děti, Purple Turtle a Hradec Králové.

První semifinále zvládla lépe Jaroměř, obhájce loňského titulu, která Míšovy děti porazila 5:2. Mnohem těsnější byl pak souboj Hradce Králové proti Purple Turtle. O tom, že do finále nastoupí domácí tým, rozhodl jediný rozdílový gól a utkání skončilo 6:5.

Utkání o zlato už pak bylo jasnou záležitostí a titul spolu s voucherem na nákup na www.florbalexpert.cz získal po vítězství 7:2 Hradec Králové. Stal se tak druhým letošním vítězem. 

Další díl se odehraje 21. července v Brně, pro veliký zájem byly ale přihlášky ukončeny. Místo ještě zbývá v Karlových Varech, kam se Street Floorball League podívá 27. července. Na waiting list je možné se zapsat do Ostravy (3. srpna) a do Prahy (24. sprna). 

Registrovat se můžete zde: https://streetfloorball.cz/registrace.asp.



Další články