#streetfloorballleague
×

Česká pojišťovna Street Floorball League už má šest postupujících na MS

31.07.2018

Dva víkendové turnaje v Ostravě a Olomouci zakončili první část doprovodné akce k MS Česká pojišťovna Street Floorball League, ve které účastníci bojují o postup do finále. To se pak celé odehraje v průběhu prosincového šampionátu přímo v O2 areně! Jistou účast má v tuto chvíli už šest vítězů předchozích turnajů, dalších šest postupně poznáme v průběhu srpna.

Historicky prvními vítězi Street Floorball League se stali Nezdvořáci, kteří ovládli turnaj 10. června v Českých Budějovicích. O týden později se přidaly další dva týmy – z Liberce postup vybojoval Sukmisstři, z Mladé Boleslavi Veteráni. Poslední červnový turnaj zvládli nejlépe Klobásnici.

Po měsíční pauze se série opět rozjela na konci července, kdy Česká pojišťovna Street Floorball League zavítala do Ostravy a Olomouce. Odtud si cestu do O2 areny zajistili FBC Orca Krnov a Flamingos.

Do konce série zbývá ještě šest dalších turnajů – Zlín (4. srpna), Brno (5. srpna), Pardubice (11. srpna), Hradec Králové (12. srpna), Ústí nad Labem (18. srpna) a Plzeň (19. srpna). Přihlásit se je však možné už pouze na poslední dva turnaje, protože termín registrace končí vždy 14 dnů před turnajem.

Účastníci finále:

Nezdvořáci - České Budějovice

Sukmisstři - Liberec

Veteráni - Mladá Boleslav

Klobásníci - Karlovy Vary

FBC Orca Krnov - Ostrava

Flamingos - Olomouc



Další články