#streetfloorballleague
×

SFL přináší pátý turnaj, tentokrát v Českých Budějovicích

18.08.2022

Schyluje se k pátému turnaji letní série Street Floorball League 2022. Předposlední dějství projektu hostí České Budějovice, kde se bude hrát florbal pod širým nebem na náměstí Přemysla Otakara II. K dispozici bude pestrý doprovodný program jak pro hráče a hráčky, tak pro všechny návštěvníky.

Jak je již tradicí při turnajích SFL, prvním krokem celého dne je registrace. V sobotu 20. srpna se tedy týmy dostaví k určenému stánku od 9.30 hodin, aby mohly zápasy začít nejpozději v 10.30. Pokud se některé z družstev k registraci nedostaví, bude z turnaje okamžitě vyloučeno. V případě jakýchkoliv změn nebo komplikací je tak potřeba napsat na e-mailový kontakt streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Český florbal také v rámci Street Floorball League zdůrazňuje udržitelnost, o níž si můžete více přečíst ZDE. Jedním z příkladů jsou třeba udržitelné pamětní medaile, které jsou vyrobeny z rozbitých míčků nebo částí florbalek.

Přímo na hřišti se bude hrát o odměny jako zásoba piv od hlavního partnera projektu pivovaru Holba nebo o voucher na 10 000 korun u prodejce Florbalexpert. Bude možnost získat i vstupenky na světový šampionát mužů ve Švýcarsku, cena poputuje také k nejlepšímu střelci turnaje.

Parádní doprovodný program čeká na návštěvníky akce. Pivovar Holba bude mít ve svém stánku nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů do zálohovaných kelímků. Nechybí ani Bageterie Boulevard se svojí nabídkou včetně speciálního florbalového menu.

Na pořadatelství se bude podílet i místní klub FBC Štíři České Budějovice se svým stánkem, kde přinesou doprovodný program zaměřený na florbal. Do akce se zapojí také Oborová zdravotní pojišťovna, na jejímž stanovišti se budou dělat sportovní masáže. Co se týče charity, na akci bude box spolku Haima, který pomáhá onkologicky vyléčeným dětem v návratu do běžného života. Každý vhozený kelímek znamená 50 korun na dobročinné konto organizace.

Dorazte tak v sobotu 20. srpna na českobudějovické náměstí Přemysla Otakara II. i vy a užijte si den plný florbalu! Turnaji byla udělena záštita hejtmanem Jihočeského kraje MUDr. Martinem Kubou. Více o projektu se dozvíte ZDE.



Další články