#streetfloorballleague
×

Další zastávka SFL: Sobota bude patřit Brnu!

20.07.2022

Už třetí turnaj Street Floorball League je na obzoru! Tentokrát se uskuteční turnaj v jihomoravské metropoli – a to v Brně, kde se každoročně konají bitvy na náměstí Svobody. Stejné místo bude dějištěm SFL také letos 23. července, přičemž opět je připraven bohatý doprovodný program.

Prvním krokem bude registrace týmů, která začne na brněnském náměstí Svobody od 9.30. Organizačně tak bude vše připravené, aby nejpozději v 10.30 odstartoval první zápas turnaje. Jako obvykle dodáváme, že registrace je povinná a kdo se k ní nedostaví, bude rovnou vyřazen. V případě jakýchkoliv komplikací nebo nemožnosti se dostavit, informujte streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Stejně jako při minulých akcích se rozdají udržitelné medaile, jež byly speciálně vyrobeny z rozbitých florbalových míčků. Pro výsledkově nejúspěšnější družstva čekají odměny v podobě piv od hlavního partnera pivovaru Holba, chybět však nebudou ani ceny z fanshopu Českého florbalu.

Florbalexpert pak poskytne absolutnímu vítězi poukaz na nákup v hodnotě 10 000 korun. Dále se hraje o vstupenky na podzimní mistrovství světa mužů či o cenu pro nejlepšího střelce turnaje. Z doprovodného programu lze vyzdvihnout stánek pivovaru Holba s alkoholickými i nealkoholickými nápoji. Špičkovou stravu pak poskytne Bageterie Boulevard, včetně speciální menu sestaveného ku příležitosti Street Floorball League.

V Brně se oproti jiným turnajům objeví stánek mediálního partnera projektu Deníku, kde bude speciální fotozóna a budou se v něm rozdávat předměty k fandění. Chybět nebude ani stánek Oborové zdravotní pojišťovny (OZP), jež připravuje doprovodný program v podobě sportovních nasáží.

S partnerem ČEPS se bude soutěžit o dres české florbalové reprezentace. Dále se zapojí spolek Haima, který podporuje onkologicky vyléčené děti a pomáhá jim, aby měly úspěšný návrat do běžného života. Přispět budete moct vhozením vratného kelímku do Haima boxu, přičemž každý kelímek znamená příspěvek 50 korun na dobrou věc.

Nezapomeňte se tak přijít podívat na uvolněnou letní akci i vy! Hraje se v sobotu 23. července na brněnském náměstí Svobody, kde lze kromě skvělých florbalových soubojů očekávat i další bohaté aktivity. Pokud by vás zajímalo více informací o projektu, najdete je ZDE.



Další články