#streetfloorballleague
×

Street Floorball League se vrací do Prahy, navštíví i Ústí

29.04.2021

I v roce 2021 se vydá Street Floorball League na turné po českých městech! Turnaj pod širým nebem se po roční odmlce vrací do Prahy, navštíví také Pardubice, Ústí nad Labem, Brno, Ostravu a České Budějovice. Akce bude probíhat od června do srpna.

Pandemická situace se zlepšuje, společně s nimi tak správným směřem míří i vyhlídky Street Floorball League na klidný a pohodový ročník. Oblíbený florbalový turnaj, který střídá atraktivní destinace a památná místa, na nichž staví svá hřiště, se zastaví v šesti českých městech.

Florbalová pouť začně ve druhé polovině června v Pardubicích, poté bude následovat přesun do Ústí nad Labem, kde se Street Floorball League představila naposledy při své premiéře v roce 2018. V červenci pak speciální florbalová akce rozzáří Prahu. Loni si dala pauzu, letos se ale do české metropole vrací ve velkém stylu. Další zastávky? Brno, Ostrava a závěrečný turnaj v Českých Budějovicích.

Všechny turnaje budou probíhat za dodržení veškerých bezpečnostních a hygienických opatření. Registrace se otevřou v první polovině května. Organizátoři mohou v případě nutnosti využít náhradní termíny. Pro další informace nadále sledujte komunikační kanály Českého florbalu.

Termíny Street Floorbal League 2021

Pardubice - 20. června (6. července)*
Ústí nad Labem - 26. června (3. července)*
Praha - 11. července
Brno - 17. července
Ostrava - 15. srpna
České Budějovice - 21. srpna

* - v závorce jsou uvedené termíny, které mohou být využité v případě nepříznivé epidemické situace



Další články