#streetfloorballleague
×

FAQ

Kdy se akce uskuteční?
Street Floorlball League 2021 proběhne na 6 místech v České republice v průběhu července až srpna. 

Je možné se přihlásit na více turnajů?
Ne. Každý hráč i tým dostane jen jednu příležitost zabojovat o vítězství.

Kdy se dozvíme rozlosování turnaje?
Pět dní před turnajem. Zasílání rozpisu 5 dní předem souvisí zejména s odhlašováním týmů „na poslední chvíli“, které vede k předělávání hracích pavouků.

Bude možné si na místě půjčit nějaké vybavení?
Florbalové vybavení si každý hráč zajišťuje sám, pořadatelé zajistí míčky na hru a rozlišovací vesty.

Bude možné se turnaje zúčastnit bez předchozího přihlášení?
To bohužel nebude. Registraci je potřeba provést pomocí registračního formuláře na našem webu www.streetfloorball.cz nejpozději 14 dnů před začátkem turnaje, případně podle pokynů pořadatele.

Co všechno musím udělat pro to, abych se turnaje mohl zúčastnit?
Sehnat minimálně čtyři spoluhráče do týmu, zaregistrovat se pomocí formuláře a po potvrzení zaplatit registrační poplatek 1000 Kč.

Je možné vyměnit hráče na soupisce?
Ve výjimečných případech lze hráče vyměnit – ale může jít nejvýše o dva hráče a změna smí proběhnout maximálně 5 dnů před turnajem. Napište na streetfloorball@ceskyflorbal.cz údaje nového hráče a jméno toho, který nemůže. S ohledem ke zkušenosti z minulého ročníku, kdy docházelo k výměně řady hráčů na poslední chvíli, z důvodu karantény některých hráčů na soupisce týmu, doporučujeme v letošním ročníku sestavit širší tým, díky čemuž se nedostanete na poslední chvíli do situace, kdy budete muset řešit náhradní hráče. 

Je turnaj určen i pro ženy?
Ano, hrát mohou ženy jako součást smíšeného týmu či s čistě ženským družstvem. Turnaj hrají všichni společně v jedné kategorii.

Má turnaj věkovou hranici? Proč?
Ano, minimální věk hráčů je 15 let. Věková hranice je určena především kvůli bezpečí a ochraně mladších hráčů, kteří by museli nastupovat proti fyzicky mnohem silnějším hráčům, z čehož by mohla pramenit i zranění.

Od kdy se bude hrát?
Povinná prezence pro všechny týmy proběhne v čase 9:30 - 10:00 tak, aby první utkání mohla začít v čase mezi 10:00 až 10:30, prosíme tedy týmy, aby se po prezentaci nevzdalovaly.

Je možné změnit název týmu?
Není, proto si vždy dobře promyslete, jaký název si zvolíte. Název nesmí obsahovat žádná hanlivá, urážlivá nebo jinak nevhodná slova.

Proč se mi nedaří registrovat tým?
Pravděpodobně se snažíte registrovat tým pod názvem, jehož první tři písmena (zkratka, která se následně používá pro přihlášení do reg. systému) se shoduj s názvem již přihlášeného týmu. Zvolte jiný název.

V čem budeme hrát?
Je nutné, aby týmy byly připravené na variantu vlastních (jednotných) dresů. Pokud to aktuální platná hyg.-ep. situace dovolí, budou na turnajích používány turnajové rozlišovací dresy stejně jako v ročnících 2018-2019.


Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'

Object required

/2020/inc/foot.inc, line 8