#streetfloorballleague
×

Rytíři rozhodli o svém triumfu až v rozstřelu

22.08.2021

Poslední letošní turnaj ze série Street Floorball League se uskutečnil v sobotu 21. srpna v Českých Budějovicích. Finálový duel nemohl nabídnout větší drama, neboť zápas mezi Rytíři a Brambůrky musel rozhodnout až rozstřel. V tom byli úspěšnější Rytíři, kteří tak uzavřeli letošní florbalovou pouť po Česku vítězstvím.

Registrace na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích začínala v sobotu o něco dříve než obvykle. Všichni účastníci turnaje se totiž museli prokázat negativním testem nebo podstoupeným očkováním. Po splnění této nutné podmínky však již nic nebránilo k zahájení utkání. O úvodní vhazování se postaral radní města České Budějovice Tomáš Bouzek a předseda Českého paraflorbalu Zbyněk Sýkora.

Základní skupiny se odehrály krátce po poledni a na řadu tak přišlo play-off. V tom se nejlépe dařilo Rytířům, kteří ve finále porazili Brambůrky 4:3 po rozstřelu. Oba týmy se potkaly už v základní skupině, kde se z vítězství 6:4 radovali paradoxně hráči z týmu Brambůrci. Závěrečný turnaj Street Floorball League v letošním roce tak nemohl nabídnout větší drama.

Děkujeme všem týmům za účast, organizátorům za pomoc s pořádáním turnajů a partnerům za dlouhodobou podporu. Budeme se těšit zase v příštím roce!



Další články