#streetfloorballleague
×

Tajti dravci úspěšně lovili v Ústí

26.06.2021

Obchodní centrum Forum v Ústí nad Labem hostilo letošní druhý turnaj ze série Street Floorball League. Hráči z týmu Tajti dravci prošli celým turnajem bez jediné porážky a po mírně deštivém odpoledne usedli na ústecký florbalový trůn.

Pořadatelé turnaje Street Floorball League v Ústí nad Labem mohli být spokojeni, neboť se jim opět podařilo zaplnit maximální možnou kapacitu týmů. Po ranní registraci všech účastníků se poprvé písklo do píšťalky a úvodní zápasy ve skupinách tak byly zahájeny. Vítězové všech základních skupin ani jednou neprohráli a play-off tak mělo položeno základy pro pořádné drama. 

Mezi zápasy v základních skupinách a vyřazovacími boji musela proběhnout nucená pauza, neboť v jednom z nejkrásnějších měst v Česku se spustil poměrně silný déšť. Po krátké přestávce se ale počasí umoudřilo a play-off tak mohlo začít. Výhru z Ústí nad Labem si nakonec odvezli hráči z týmu Tajti dravci, kteří ve vyřazovacích bojích převáděli velmi solidní výkony. Ve finálovém duelu zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 4:3 proti výběru Memories. Třetí místo si v penaltách vystříleli hráči KPT.

Sérii Street Floorball League nyní čeká krátká pauza. Další turnaj se odehraje zhruba v polovině července v Praze, konkrétně pak před Obchodním centrem Arkády Pankrác.



Další články