#streetfloorballleague
×

Pardubický turnaj ovládli hráči Fbc Ocet

20.06.2021

Úvodní turnaj letošního ročníku Street Floorball League se uskutečnil třetí červnovou neděli v Pardubicích. Třída Míru přivítala hned 24 týmů z celého širokého okolí. Pro celkový triumf si nakonec dokráčeli hráči z týmu Fbc Ocet a odnesli si hned několik hodnotných cen.

Sluníčko. Teplo. Ocet. Takto by se dal ve zkrácené formě popsat první letošní turnaj Street Floorball League. Úvodní turnaj hostila pardubická třída Míru, která si pro všechny účastníky připravila výborné podmínky. Po dopolední registraci se poprvé písklo do píšťalky a základní skupiny tak byly rozehrány.

 

V základních skupinách se dařilo zejména týmům Shaa IBK, Hegešáci a 180!. Pouze tyto tři týmy si totiž dokráčely pro plný počet bodů a do vyřazovacích bojů tak vstupovaly jako největší favorité. V play-off však vystrčili drápky hráči Fbc Ocet, kteří ve čtvrtfinále vyřadili Hegešáky výsledkem 5:2. Výběr Fbc Obec nakonec dokráčel až na samotný vrchol, když ve finále přehrál tým 180! v poměru 6:3. Bronzové medaile si z pardubického turnaje odnesli hráči Shaa IBK.

 

Další turnaj je na programu už příští týden. Tentokráte Street Floorball League zavítá do severozápadní metropole v Ústí nad Labem.



Další články