#streetfloorballleague
×

Známe plzeňské vítěze SFL! Vyhrál tým Zapomeňte

15.08.2022

Další super zápasový den má za sebou Street Floorball League 2022. Dějištěm čtvrtého turnaje tohoto ročníku se stala Plzeň, kde si na náměstí Republiky došel pro celkové prvenství tým Zapomeňte. Spousta zábavy však nebyla jen na hřišti, ale i v rámci doprovodného programu.

Po ranní registraci už nic nebránilo tomu, aby se všechna družstva vrhla do programu základních skupin. V nich se účastníci bavili florbalem a využívali všech možností, které jim partneři projektu přímo na místě připravili. K dispozici bylo občerstvení od pivovaru Holba či Bageterie Boulevard, které přišlo vhod za každé situace. Nechyběl třeba ani stánek Oborové zdravotní pojišťovny, kde se předváděly sportovní masáže.

Některé duely byly natolik vyrovnané, že musela rozhodovat až rozstřelová disciplína. Přes atraktivní zápasy se dostaly až do finále výběry GMG Poděvousy a Zapomeňte, jež na sebe narazily už v základní skupině. Tam si vedlo výsledkově lépe Zapomeňte, což se zopakovalo právě i ve finále. Poděvousy v bitvě o titul podlehly 2:5, a tak zůstaly těsně pod nejvyšším stupínkem. Bronzová příčka připadla Hegešákům po úspěchu 6:5 nad Čupítou.

Celek Zapomeňte kromě udržitelných turnajových medailí obdržel i zásoby piva od hlavního partnera projektu pivovaru Holba. Zároveň mu ale neunikl ani voucher na 10 000 korun u prodejce Florbalexpert nebo další skvělé odměny. Hlavní však bylo, že si hráči i fanoušci plzeňský turnaj naplno užili a odnášejí si spoustu prima zážitků. Právě diváci měli obrovskou zásluhu na bombastické atmosféře, která při závěrečných zápasech panovala.

Čtvrté pokračování Street Floorball League 2022 je tak minulostí. Děkujeme všem účastníkům, návštěvníkům i organizátorům, protože se díky všem z nich akce nadmíru vydařila. Teď už zbývá upřít pozornost na příští turnaj z letní série, jenž budou hostit České Budějovice. Hřiště pro florbal pod otevřeným nebem vyroste už v sobotu 20. srpna na náměstí Přemysla Otakara II.

Medailisté turnaje:
1. Zapomeňte
2. GMG Poděvousy
3. Hegešáci

Finále:
GMG Poděvousy – Zapomeňte 2:5

O 3. místo:
Hegešáci – Čupíta 6:5

Semifinále:
GMG Poděvousy – Čupíta 6:1
Zapomeňte – Hegešáci 4:2

Čtvrtfinále:
Sokol Třebíč – GMG Poděvousy 3:4
Čupíta – IBF Chadíci 2:3
Říkal jsi něco? – Zapomeňte 2:6
IBK Grodor Pepe – Hegešáci 1:3

FOTOGALERIE



Další články