#streetfloorballleague
×

Tampere ukončilo nadvládu Alfa teamu

18.07.2021

V sobotu 17. července se na náměstí Svobody v Brně uskutečnil další turnaj ze série Street Floorball League. V předchozích třech ročnících se z vítězství vždy radoval Alfa team, ale tentokráte na nejvyšší stupínek nevystoupal. Kdo nakonec brněnský turnaj ovládl?

Brněnský turnaj začal stejně jako všechny ostatní dopolední registrací. Opět se dostavilo všech 24 týmů a pořadatelé tak mohli být spokojeni, neboť nemuseli na poslední chvíli vymýšlet nový formát turnaje. Úvodní zápasy se odehrávaly ve vysokém tempu, což ocenili také kolemjdoucí, kteří se vždy minimálně na chvíli zastavili, aby se podívali na výkony hráček a hráčů.

Na Svoboďáku v Brně panovala uvolněná turnajová atmosféra, které napomáhalo také ideální počasí. V odpoledních hodinách skončily zápasy v základních skupinách a přešlo se do vyřazovacích bojů. Zálusk na čtvrté vítězství v řadě si dělal Alfa team, který však nepostoupil ani do finále a otevřely se tak dveře pro další týmy. Nejúspěšnější nakonec byli hráči z týmu Tampere, kteří ve finále přehráli Hmoždinky 8:2.

Gratulujeme vítězům, děkujeme všem týmům za účast na brněnském turnaji a také pořadatelům za trpělivost a organizaci celého turnaje. Příští turnaj se uskuteční téměř za měsíc v Ostravě před OC Karolina.




Další články