#streetfloorballleague
×

Street Floorball League: Jak probíhal třetí ročník?

18.09.2020

Šest turnajů, šest vítězů. Třetí ročník amatérského turnaje pod širým nebem s názvem Street Floorball League zdárně dospěl ke svému konci. A bylo se na co dívat. Nejvýraznější úspěch si připsal Alfa team, který v Brně triumfoval už potřetí v řadě a zkompletoval vítězný hattrick.

Jak turnaj, kterého se po celé republice zúčastnilo v součtu 137 týmů a 1 011 hráčů, vůbec postupoval? První zastávkou byly o poslední červencové sobotě Karlovy Vary. Prvenství si pohlídal tým Sandále trip, který svou úctyhodnou produktivitu potvrdil čtrnácti nastřílenými brankami ve finálovém duelu.

Pak se Street Floorball League stěhovala do Brna, kde na žádné velké překvapení nedošlo. Alfa team šel hned od úvodu jasně za obhajobou vítězství a třetím triumfem ve třech letech jasně ukázal svou dominanci. V Plzni se pak během deštivého odpoledne radovali PH!, českobudějovický podnik pak ovládli Pacienti Luka.

Možná nejsložitější cestu ke konečnému primátu mělo Tampere, které v Pardubicích v základní skupině jednou remizovalo a během vyřazovacích bojů dvakrát zvítězilo jen o gól. Ve finále si už ale počínalo naprosto suverénně a deseti góly odsoudilo Žlutou Fabii ke druhé příčce. Závěrečný turnaj v Ostravě, který musel být kvůli koronavirovým opatřením odložený na druhou polovinu srpna, patřil FBC Vikings.

Velké poděkování patří jak hráčům, tak všem organizátorům i partnerům, bez kterých by se tato nyní už tradiční akce nemohla uskutečnit. Už teď probíhají přípravy na ročník následující, příští léto bude Street Floorball League zpět!

Fotografie z turnajů SFL 2020:

Fotogalerie Karlovy Vary
Fotogalerie Brno
Fotogalerie Plzeň
Fotogalerie České Budějovice
Fotogalerie Pardubice
Fotogalerie Ostrava



Další články