#streetfloorballleague
×

Registrace na Street Floorball League otevřeny!

10.06.2020

Florbal v průběhu léta ovládne náměstí a klíčová prostranství hned šesti krajských měst. Kdo nechce chybět na třetím ročníku turnaje pod širým nebem v netradičním prostředí, může již nyní svůj tým na některý z termínů registrovat.

Ikonický hotel, historické centrum, rekonstruovaný průmyslový komplex, Sportovní park nebo „Svoboďák“, to vše se nachází na seznamu cílů pro letošní Street Floorball League. V nabitém měsíci se uskuteční hned šest turnajů, které si vyžádají také dva víkendy s turnaji na dvou různých místech.

Registrace na jednotlivé turnaje jsou právě otevřeny, jedinými podmínkami jsou minimální věková hranice patnácti let a v případě mužských účastníků nebude start umožněn hráčům, kteří nastoupili v průběhu sezony 2019/2020 do Superligy nebo 1. ligy mužů.

Turnaje se uskuteční za účasti minimálně 12 a maximálně 24 týmů s 5 až 10 hráči. Systém turnaje zůstává shodný s minulými lety, hraje se tedy 3 na 3 bez brankářů na malé branky na hřištích o rozměrehc 24x12 metrů. Další podmínky a pravidla turnaje a registrace na něj najdete ZDE

LOKALITY A TERMÍNY STREET FLOORBALL LEAGUE 2020:

Ostrava - Trojhalí Karolina (18. července)

Karlovy Vary - Hotel Thermal (25. července)

Brno - Náměstí Svobody (1. srpna)

Plzeň - Náměstí Republiky (2. srpna)

České Budějovice - Náměstí Přemysla Otakara II. (15. srpna)

Pardubice - Park Na Špici (16. srpna)

REGISTRUJTE SVŮJ TÝM PRÁVĚ TEĎ!



Další články