#streetfloorballleague
×

Memories si došli pro prvenství na SFL v Plzni

05.06.2023

Úvodní zastávku má za sebou Street Floorball League 2023. Jako první se konal turnaj na plzeňském náměstí Republiky, kde byly k vidění parádní souboje i atraktivní doprovodný program. Z těžkých zápasů nakonec vyšli vítězně hráči Memories, kteří ve finále zdolali Pilsner Crabs.

Příjemná červnová neděle začala registrací týmů, po které se již mohli všichni účastníci vrhnout do hry. Mezi mantinely byly k vidění krásné akce i radost z florbalu, která navíc nechyběla ani mimo hrací plochu.

K dispozici byly nejrůznější bonusové aktivity, ať už šlo o doprovodný program Oborové zdravotní pojišťovny, malý stolní tenis pro zkrácení čekání mezi zápasy či řadu dalších zpestření pro všechny návštěvníky.

Po celý den zajišťoval občerstvení pivovar Holba společně s Bageterií Boulevard. Prostor dostala také dobročinnost díky nadaci Haima, která se zabývá návratem onkologicky vyléčených dětí do běžného života. Vhozením vratného kelímku do speciálního boxu bylo možné přispět přímo na účet organizace.

Postupem dne se turnaj překlopil ze základních skupin až do vyřazovací fáze. V ní došlo na vyrovnané duely, které musela rozhodovat až náhlá smrt. Tímto způsobem postoupila například Husí játra v osmifinále i čtvrtfinále. Nakonec se však musela smířit se čtvrtou příčkou, když následně nestačila na Memories a v bronzovém zápase na Tajty Dravce.

Právě Memories byli tím, kdo si dokráčel až pro nejvyšší umístění. Ve finále se utkali s Pilsner Crabs, proti nimž urvali těsný úspěch 4:3 a mohli slavit. Zároveň dosáhli na pěkné odměny od partnerů Street Floorball League – na turnaji se hrálo například o poukázku v hodnotě 10 000 Kč na nákup u Florbalexpert či piva od pivovaru Holba.

Plzeňský turnaj zkrátka přinesl spoustu zábavy a příjemného sportovního zápolení. Poděkování patří všem, kdo se podíleli na organizaci akce, a už se těšíme na pokračování seriálu letních turnajů. Příští klání bude hostit v sobotu 24. června výstaviště České Budějovice.


Medailisté turnaje:
1. Memories
2. Pilsner Crabs
3. Tajti Dravci

Finále:
Memories – Pilsner Crabs 4:3

O 3. místo:
Husí játra – Tajti Dravci 4:5

Semifinále:
Husí játra – Memories 3:4
Tajti Dravci – Pilsner Crabs 4:5p

Čtvrtfinále:
GMS Poděvousy – Husí játra 4:5p
Memories – Vodka džus 4:3p
Tajti Dravci – Umělý Vévéčka 7:1
Pilsner Crabs – Dřeváci 9:2

FOTOGALERIE



Další články