#streetfloorballleague
×

Začíná Street Floorball League 2023! První zastávka je v Plzni

02.06.2023

Populární série letních turnajů se vrací. Již tuto neděli 4. června bude mít svoji první zastávku Street Floorball League v Plzni, kde na účastníky čekají napínavé sportovní bitvy i atraktivní doprovodný program.

Měření sil v Plzni je úvodní akcí ze šesti turnajů, které SFL v létě 2023 přináší. A dějištěm bude jako již tradičně náměstí Republiky, kde bude registrace týmů otevřena do 9.30. Kdo se k ní nedostaví, bude z turnaje automaticky vyřazen. Samotný turnaj potom začne zhruba v 10 hodin.

Pokud by se vyskytly jakékoliv komplikace a nemohli jste se svým družstvem dorazit, prosíme o okamžité oznámení na streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Zápasy budou mít hrací čas 1 × 12 minut na hřišti o rozměrech 24 × 12 metrů. Zachován je i herní systém tří proti třem bez brankářů. Stejně jako v uplynulých ročnících tak lze očekávat ostré souboje o každý míček, ale i maximální možnou zábavu.

K doprovodnému programu přispěje jakožto partner projektu Oborová zdravotní pojišťovna, jež nabídne aktivity zaměřené na regeneraci a zdravý životní styl. Podílet se bude také spolupořádající klub FbC Plzeň, který přichystá skákací hrad pro děti.

Na místě zároveň vyroste Funzóna s prostorem na odpočinek, výstavou historie Českého florbalu a malým stolním tenisem pro zkrácení čekání mezi zápasy.

O pitný režim se postará jako v minulých ročnících pivovar Holba, jenž bude do vratných kelímku podávat alkoholické i nealkoholické pivo či malinovku. Z občerstvení nebude chybět ani speciální menu Bageterie Boulevard.

SFL se navíc opět spojí s charitativní činností. Stane se tak v rámci dlouhodobé spolupráce Českého florbalu se spolkem Haima, který pomáhá onkologicky vyléčeným dětem v návratu zpět do běžného života. Pokud tedy na turnaji vhodíte svůj vratný kelímek do speciálního boxu Haimy, věnujete tím 50 Kč na konto nadace.

A o co se bude na turnaji bojovat? Mezi hlavní ceny patří nákup florbalového vybavení u partnera Florbalexpert v hodnotě 10 000 Kč, dále budou čekat odměny z Fanshopu Českého florbalu nebo slevové poukázky na jeho sortiment. Hraje se také o piva z pivovaru Holba.

Nenechte si utéct premiérový turnaj roku 2023 a přijďte se kouknout v neděli 4. června na plzeňské náměstí Republiky! Pokud vás zajímají další podrobnosti o projektu Street Floorball League včetně jeho historie, naleznete je ZDE.



Další články