#streetfloorballleague
×

SFL se vrací! V Plzni stále zbývá jedno volné místo

10.08.2022

Už své čtvrté pokračování ma na program Street Floorball League 2022. Turnajová série zavítá v neděli 14. srpna na západ Čech, konkrétně do Plzně na náměstí Republiky. Navíc stále zůstává jedno volné místo pro tým, můžete tak zkusit štěstí a přihlásit se právě vy. A na co všechno se mohou účastníci těšit?

Oproti předchozím turnajům se toho mnoho nemění. Klíčovým bodem dne je opět registrace, která začíná od 9.30 a je povinná pro všechny týmy. Družstvo, jež se k registraci nedostaví, bude bezpodmínečně vyloučeno. Pokud tak vzniknou jakékoliv komplikace, neváhejte se obrátit na e-mailovou adresu streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Dbát se bude na udržitelnost, jež patří mezi hlavní priority celého Českého florbalu. Více o principech udržitelnosti během turnajů SFL se dozvíte ZDE. Rozdávat se budou například udržitelné medaile vyrobené z popraskaných florbalových míčků a čepelí.

Samozřejmostí je bohatý doprovodný program, který si připravili partneři akce. Kupříkladu hlavní partner projektu pivovar Holba nabídne ve svém stánku alkoholické i nealkoholické nápoje, a to výhradně do zálohovaných kelímků. O chutné občerstvení se tradičně postará také Bageterie Boulevard, včetně speciálního menu sestaveného ku příležitosti turnajové šňůry.

Na pořadatelství se bude podílet i klub FBC Plzeň se svým stánkem, kde přinese doprovodný florbalový program. Do akce se zapojí také Oborová zdravotní pojišťovna, na jejímž stanovišti se budou dělat sportovní masáže.

Zapojí se i Haima pomáhající onkologicky vyléčeným dětem zpět do běžného života. Přispět budete moct vhozením vratného kelímku do Haima boxu, přičemž každý kelímek znamená příspěvek 50 korun na dobrou věc.

A o co se bude bojovat mezi mantinely? Motivací znovu budou hodnotné odměny, jako je zásoba piv od pivovar Holba či ceny z fanshopu Českého florbalu. S partnerem ČEPS potom proběhne soutěž o dres české florbalové reprezentace. Šampióni turnaje v Plzni obdrží poukaz na 10 000 korun u prodejce Florbalexpert, dále se hraje o vstupenky na listopadové mistrovství světa mužů a odměna nemine ani nejlepšího střelce turnaje.

Rozhodně si tak nenechte ujít plzeňskou zastávku Street Floorball League, jež startuje od ranních hodin v neděli 14. srpna. Budeme se na vás těšit na náměstí Republiky. Akce v Plzni je podpořena záštitou 1. náměstka primátora Mgr. Romana Zarzyckého. Pokud vás zajímají další podrobnosti o projektu Street Floorball League, najdete je ZDE.



Další články