#streetfloorballleague
×

Pacienti Luka sesadili budějovické mistry

16.08.2020

Bylo to drama až do samého konce! Českobudějovický turnaj Street Floorball League nabídl v sobotu 15. srpna na náměstí Přemysla Otakara II. pořádně napínavou podívanou. Z celkového triumfu se nakonec radovali Pacienti Luka.

Vítězný celek porazil ve finále úřadujícího šampiona AC Kungsbacka 3:1. Zajímavostí je, že se obě družstva střetla už v základní skupině. I v úvodním duelu byli úspěšněšjí Pacienti.

Vyřazovacími boji proklouzli Pacienti Luka s nevídanou lehkostí. Osmifinále, čtvrtfinále i semifinále zvládli s perfektní defenzivou bez jediného obdrženého gólu, ve finálovém klání inkasovali pouze jedinkrát.

Pořadatele opět trochu trápilo počasí, po skončení základních skupin se totiž na jihočeskou metropoli spustil hustý déšť. Po vynucené pauze se však organizátoři dohodli s kapitány dohodli na pokračování, turnaj tak dospěl do zdárného konce.

Kolotoč Street Floorball League nezahálí, hned v neděli 16. srpna má na programu turnaj v Pardubicích. Svůj letošní program pak zakončí o týden později v Ostravě.



Další články