#streetfloorballleague
×

SFL v Praze bude na Vítkově!

14.08.2019

Není moc hezčích míst, které Praha nabízí a kde bylo zároveň možné uspořádat závěrečný turnaj Street Floorball League. Účastníci pražského turnaje se totiž o titul šestého dílu SFL utkají v sobotu 24. srpna u památníku na Vítkově.

Náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, hotel Thermal v Karlových Varech nebo náměstí Svobody v Brně. Street Floorball League se může pyšnit velmi zajímavými místy, kde se turnaj v různých částech republiky odehrává. Zahanbit se nenechala ani Praha, spíše naopak. Poslední díl druhého ročníku SFL totiž uspořádá na Vítkově v místním lesoparku, který přímo navazuje na Národní památník. Bonusem je pak krásný výhled na celou Prahu. 

Na turnaji se v sobotu 24. srpna sejde opět plný počet 24 týmů a zabojují o šestý titul a také odměnu 5 000 Kč na nákup florbalových věcí do florbalexpert.cz. Všichni účastníci - ať už hráči nebo fanoušci - se mohou těšit také na doprovodné akce od partnerů, ať už soutěž o ceny s T-Mobilem nebo doplnění tekutin u stánku Holba. K dispozici bude také fanshop Českého florbalu, kde si budete moci nakoupit oficiální merch. 



Další články